Cyberkriminelles metoder

[fa icon="calendar'] 13-07-18 15:52 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( DDoS, Cybertrusler, Ransomware, CEO fraud )

 

»Hej, det er din chef. Send penge« – Så kreative metoder bruger cyberkriminelle. Når virksomheder og myndigheder opruster forsvarsværkerne mod cyberangreb, bliver de kriminelle mere og mere kreative i deres metoder. Få et overblik over de mest gængse cyberangreb her.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

DDoS – De it-kriminelles afledningsmanøvre

[fa icon="calendar'] 31-07-17 13:14 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( DDoS, Cybertrusler, Cybersikkerhed )

Social engineering, CEO fraud, ransomware og cyberspionage er angrebsmetoder, som vi har kigget på i tidligere indlæg, vil lokke ofret til at udlevere informationer eller begå en bestemt handling.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Dårlig it-sikkerhed skyldes også manglende medarbejderuddannelse

[fa icon="calendar'] 07-06-16 09:47 / Skrevet af Henrik Bo Hansen ( It-sikkerhed, DDoS, It-strategi )

 

I sidste måned skrev Per Palmkvist en interessant artikel om, at dårlig it-sikkerhed skyldes dårlig ledelse. Jeg er meget enig i Per Palmkvists betragtninger og vil gerne supplere dem ved at påpege en anden gruppe af it-sikkerhedssyndere i de danske virksomheder: Medarbejderne. Og her mener jeg altså medarbejderne uden for it-afdelingen.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Ny vurdering af cybertruslen mod Danmark – og din virksomhed

[fa icon="calendar'] 22-01-16 14:38 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, DDoS, Cybertrusler, Datasikkerhed, Ransomware, Aktuelt, Hacker )

Ny trusselsvurdering fra trusselsvurderingsenheden ved Center for Cybersikkerhed, en afdeling under Forsvarets Efterretningstjeneste, er blevet publiceret.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

It-sikkerhed sælger ikke sig selv

[fa icon="calendar'] 18-12-15 12:52 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, DDoS, Netværk, It-politik )

Marketingafdelingens guide til it-chefen: Sådan bliver du bedre til at sælge it-sikkerhed ind til organisationen, så I opnår en mere sikker it-sikkerhedskultur, og du får færre sikkerhedsudfordringer i din hverdag, der skyldes brugere.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]