Surf sikkert i sommerferien

[fa icon="calendar'] 12-07-16 11:49 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, Wiki )

 

Ferie er ingen undskyldning for ikke at tænke på it-sikkerhed. Vi har lavet en infografik, der giver dig et hurtigt overblik over truslerne og hvad du bl.a. kan gøre for at sikre at dine personlige data forbliver private, når du rejser ud.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Hvad er social engineering?

[fa icon="calendar'] 05-07-16 00:00 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( Datasikkerhed, Aktuelt, Social Engineering, Hacker, Wiki, Spear-phishing, CEO fraud )

Klæd dine kolleger på til at møde hackeren. Så har du større chance for, at hackeren ikke har held med at misbruge deres vaner og får adgang til virksomhedens data.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Send flere penge! Mvh. direktøren. Hvad er CEO-fraud?

[fa icon="calendar'] 23-05-16 16:27 / Skrevet af Nils Mandrup ( Social Engineering, Wiki, CEO fraud )

En særlig form for internetsvindel, der bygger på social engineering er CEO-fraud. Forestil dig, at du har travlt, travlt, travlt og så lige pludselig kommer der oven i alle de andre opgaver en e-mail fra direktøren for det hele, der siger, at du skal overføre en halv million i forbindelse med et virksomhedsopkøb, som du ikke må nævne til nogen. Hvad gør du?

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Hvad er ransomware?

[fa icon="calendar'] 04-03-16 14:31 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( Ransomware, Social Engineering, Hacker, Wiki )

Ransomware er skadelig software (også kaldet malware), som en hacker inficere sit offers computer med og udnytter til afpresning. Den fordeler sig på to typer.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Hvad er DDoS, og hvorfor skal du bekymre dig om det?

[fa icon="calendar'] 18-12-15 11:28 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, DDoS, Hacker, Wiki )

Er du helt på bar bund omkring DDoS, så start med denne korte version. Ved du allerede, hvad DDoS er, så kan du måske bruge dette til at forklare en kollega om truslen, der rammer stadig flere virksomheder.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]