Cyberkriminelles metoder

[fa icon="calendar'] 13-07-18 15:52 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( DDoS, Cybertrusler, Ransomware, CEO fraud )

 

»Hej, det er din chef. Send penge« – Så kreative metoder bruger cyberkriminelle. Når virksomheder og myndigheder opruster forsvarsværkerne mod cyberangreb, bliver de kriminelle mere og mere kreative i deres metoder. Få et overblik over de mest gængse cyberangreb her.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Ransomware – De it-kriminelles trojanske hest

[fa icon="calendar'] 28-06-17 14:18 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( Cybertrusler, Ransomware, Cybersikkerhed )

I digitaliseringens tidsalder er e-mails noget, vi sender frem og tilbage mellem kolleger, samarbejdspartnere, kunder og leverandører i et nærmest ustandseligt flow. Nogle gange er der et link med, som man lige skal klikke på, andre gange en fil, der skal downloades fra et andet website. Det sker konstant  og er nærmest trivielt.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Hvad er ransomware?

[fa icon="calendar'] 04-03-16 14:31 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( Ransomware, Social Engineering, Hacker, Wiki )

Ransomware er skadelig software (også kaldet malware), som en hacker inficere sit offers computer med og udnytter til afpresning. Den fordeler sig på to typer.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Ny vurdering af cybertruslen mod Danmark – og din virksomhed

[fa icon="calendar'] 22-01-16 14:38 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, DDoS, Cybertrusler, Datasikkerhed, Ransomware, Aktuelt, Hacker )

Ny trusselsvurdering fra trusselsvurderingsenheden ved Center for Cybersikkerhed, en afdeling under Forsvarets Efterretningstjeneste, er blevet publiceret.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]