Hvad er social engineering?

[fa icon="calendar'] 05-07-16 00:00 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( Datasikkerhed, Aktuelt, Social Engineering, Hacker, Wiki, Spear-phishing, CEO fraud )

Klæd dine kolleger på til at møde hackeren. Så har du større chance for, at hackeren ikke har held med at misbruge deres vaner og får adgang til virksomhedens data.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Ny vurdering af cybertruslen mod Danmark – og din virksomhed

[fa icon="calendar'] 22-01-16 14:38 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, DDoS, Cybertrusler, Datasikkerhed, Ransomware, Aktuelt, Hacker )

Ny trusselsvurdering fra trusselsvurderingsenheden ved Center for Cybersikkerhed, en afdeling under Forsvarets Efterretningstjeneste, er blevet publiceret.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Databeredskabsplaner: Unødigt ekstraarbejde eller sikring af konkurrencefordele?

[fa icon="calendar'] 22-12-15 09:35 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( It-sikkerhed, Driftssikkerhed, Forretning, Datasikkerhed )

Investeringer i redundante løsninger til virksomhedens it-infrastruktur og i tiltag, der skal øge datasikkerheden, har det med at blive anset som forsikringer. Noget der måske vil blive nødvendigt, men som langt hen ad vejen kan undværes, for det rammer nok ikke os.

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]

Disaster Recovery: Vi er alle it-afhængige – men erkender vi det?

[fa icon="calendar'] 22-12-15 09:29 / Skrevet af GlobalConnect A/S ( Forretning, Strategi, Disaster recovery, Datasikkerhed )

It er blevet fundamentet i vores samfund. Der er ingen, der kan sige sig fri for at være afhængige af en netværksforbindelse og netværksservices, andres så vel som egne. Spørgsmålet er dog om vi så også erkender denne it-afhængighed i virksomhederne og organisationerne, og giver den nødvendige opmærksomhed i forhold til at foregribe og minimere katastroferne ved at lave digitale beredskabsplaner, der holder andet end budgettet nede og troen på at det nok skal gå oppe?

Læs videre [fa icon="long-arrow-right"]