Tjek dit serverrum - Lever det op til best practice?

[fa icon="calendar"] 18-12-15 13:56 / Skrevet af GlobalConnect A/S

datacenter-serverum.jpg

GlobalConnect er Danmarks største udbyder af datacenter-løsninger. Det er vi blevet, fordi vores kunder tror på, at vi har en løsning, der sikrer dem bedre en de selv kan for de samme ressourcer. Tjek om du kan gøre det bedre selv.

Vejen til best practice for serverum og datacentre

Overordnet arbejder vi med områderne tryghed, driftssikkerhed, datasikkerhed, miljø og reguleringer & certificeringer, når vi hos GlobalConnect skal vurdere vores datacentre. Vi har selvfølgelig en meget længere liste af krav til vores datahaller end denne tjekliste, men den er tænkt som en indgangsvinkel til dig, der gerne vil have et hurtigt overblik over om jeres serverrum er en god investering eller ej.

 

Udflyd formularen og hent tjeklisten


Vurder indlæg:


Handler om: It-sikkerhed, Datacenter, Serverrum


GlobalConnect A/S

Skrevet af GlobalConnect A/S

GlobalConnect er Danmarks førende udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 15.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. GlobalConnect er grundlagt i 1998 og har i dag mere end 280 medarbejdere og hovedkontor i Taastrup. Virksomheden havde i 2016 en omsætning på 607 mio. kr. Læs mere på www.globalconnect.dk.